Massages met effect

Nu is een massage nog aantrekkelijker

Wat let je om een massage te boeken bij Massagepraktijk Palmaris in Zevenaar? Zeker met deze leuke acties en voordelig geprijsde aanbiedingen zijn de massages van onze masseur onweerstaanbaar. Bekijk onderstaand onze wisselende acties en vergeet niet regelmatig terug te komen om het nieuwe actieaanbod te bekijken.

4days4energy4all

masseren en fietsen

Mijn naam is Wielie Aarntzen, masseur is mijn beroep.Tijdens het Hemelvaart weekend ga ik fietsen en bij de andere deelnemers de stramme spieren losmaken.

Ik heb wel de energie om dit allemaal tedoen!

Er zijn kinderen die geen energie hebben, die nog geen 3 passen kunnen zetten, want dan moeten ze weer in de rolstoel. Soms worden deze kinderen niet ouder dan 10 jaar! Deze kinderen zijn ziek, zij hebben een stofwisselingsziekte, waar geen medicijn voor is, nog niet.

Deze kinderen willen ook lachen, ze moeten spelen, rennen, klimmen.

Gewoon, een normaal kind kunnen zijn!

Zelf ben ik een trotse opa van 5 gezonde kleinkinderen, ik moet er niet aan denken dat een van mijn kleinkinderen zo ziek is.Daarom wil ik mij inzetten, geld inzamelen, dat er eindelijk een medicijn komt, waardoor deze zieke kinderen, ook kunnen spelen, lachen en groter groeien. Doneer alstublieft een bedrag, alle beetjes helpen!

Massagepraktijk Palmaris: IBAN: NL 68 ABNA 0424 860 015, ovv: Energy4all.

Namens alle zieke kinderen, broertjes en zusjes, vaders en moeders, opa’s en oma’s; hartelijk dank!

Voor meer informatie kijk op: www.4days4energy4all.nl

ontspanning door inspanning

Zomer in Zeeland

600 km door zuid-west Nederland

Winterkorting

Winterdipje? Profiteer van onze winterkorting, van november t/m februari krijg je 25% korting op je massage. Boek 4 massages van een uur of een half uur en krijg de 4e gratis.Kies uit een hot-stone-, sportmassage of ontspanningsmassage.

Een impressie van onze evenementen en locaties