Masseren in Corona tijd. Vanaf 11 mei mogen we weer masseren met inachtneming van de maatregelen die zijn aanbevolen door het NGS, onze branche organisatie, gemaakt naar voorbeeld van de RIVM maatregelen. Een korte beschrijving volgt hieronder. Leidraad ‘Verantwoord masseren in de 1,5 meter samenleving’. Bijlage 1: teksten website masseur Zoals u wellicht al vernomen heeft zullen wij vanaf 11 mei open gaan. We maken alleen afspraken met mensen waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn en dat ze niet vallen onder de risicogroepen zoals gedefinieerd door het RIVM. Dit doen we aan de hand van een telefonische triage. Op basis van dat gesprek kan een afspraak worden gemaakt. Mocht u na de gemaakte afspraak toch (lichte) klachten krijgen dan verzoeken wij u de afspraak te annuleren. Daarnaast hebben wij in de praktijk aanvullende maatregelen genomen ten aanzien van hygiëne. Maken van een afspraak en telefonische triage Wij ontraden u vooralsnog een afspraak te maken als u behoort tot de groep kwetsbare mensen zoals gedefinieerd door de RIVM. Mensen van 70 jaar en ouder. Volwassenen (ouder dan 18 jaar) met een van de onderliggende aandoeningen • Mensen met chronische luchtweg- of longproblemen die daar van zo veel last hebben dat ze onder behandeling van een longarts zijn. • Chronische hartpatiënten, die daar zoveel last van hebben dat ze onder behandeling zijn van een cardioloog. • Mensen met suikerziekte die slecht ingesteld zijn en/of met complicaties. • Mensen met een nierziekte die moeten dialyseren of wachten op een nier transplantatie. • Mensen met een verminderde weerstand tegen infectie doordat zij medicijnen gebruiken voor een auto-immuunziekte en mensen die een orgaan of stamceltransplantatie hebben ondergaan. Mensen die geen milt hebben of een milt die niet functioneert en mensen die een bloedziekte hebben. Mensen met een verminderde weerstand doordat ze weerstand verlagende medicijnen nemen. Kankerpatiënten tijdens of binnen 3 maanden na chemotherapie en/of bestraling. Mensen met ernstige afweerstoornissen waarvoor zij behandeling nodig hebben van een arts. • Mensen met een hivinfectie die (nog) niet onder behandeling zijn van een arts of met een hivinfectie met een CD4 cluster of differentiation 4 getal onder <200/mm2. • Mensen met ernstige leverziekte. • Mensen met ernstig overgewicht (BMI > 40). U heeft een grotere kans om ernstig ziek te worden als u besmet wordt met het nieuwe coronavirus dan anderen. Dat komt doordat de natuurlijke afweer van het lichaam bij mensen op leeftijd en bij mensen die een ziekte hebben vaak lager is. Wees extra voorzichtig. Het kan verstandig zijn om zoveel mogelijk thuis te blijven.

Acties

Nu is een massage nog aantrekkelijker

Wat let je om een massage te boeken bij Massagepraktijk Palmaris in Zevenaar? Zeker met deze leuke acties en voordelig geprijsde aanbiedingen zijn de massages van onze masseur onweerstaanbaar. Bekijk onderstaand onze wisselende acties en vergeet niet regelmatig terug te komen om het nieuwe actie aanbod te bekijken.

Winterkorting:   

Helaas dit jaar geen winterkorting ivm met de coronamaatregelen

Winterdipje? Profiteer van onze winterkorting, van november t/m februari krijg je 25% korting op je massage. Boek 4 massages van een uur of een half uur en krijg de 4e gratis. Kies uit een hot-stone-, sportmassage of ontspanningsmassage.

© 2014 Palmaris, inc. All rights reserved.