Massages met effect

Kies de massage die het best bij jou past

Van ontspanningsmassage tot stoelmassage, van Lypossage tot cupping therapie: er valt genoeg te kiezen uit de massages met effect van Massagepraktijk Palmāris uit Zevenaar.

Tarieven

Alle massages kosten € 25 per halfuur of € 50 per heel uur. Met uitzondering van Lypossage.

Op locatie zijn de tarieven in overleg met de opdrachtgever.

Lypossage
De Lypossage-kuur bestaat uit 10 behandelingen in 5 weken. De eerste behandeling, intake plus massage, duurt ongeveer een uur.
De volgende behandelingen duren 30 minuten.

Adviesprijs van de Lypossage-kuur is € 500, maar ik bied je deze kuur aan voor slechts € 375.

Contra-indicaties

Hoewel massages heel gezond zijn en enorm kunnen bijdragen aan je welbevinden en energieniveau, zijn er situaties waarin je beter niet gemasseerd kunt worden.

Bijvoorbeeld wanneer je zwanger bent, geef dat dan even aan. Maar ook wanneer je last hebt van ontstekingen, huidproblemen, hartproblemen of bepaalde medicatie gebruikt. Overleg dan altijd met je arts of behandelaar.

Lypossage maakt korte metten met cellulitis

De intensieve handgrepen van deze manuele massagetechniek uit Amerika hebben een directe invloed op je bindweefsel, lymfestelsel, bloedcirculatie en stofwisseling. Daardoor wordt het teveel aan vocht en vet in het onderhuids bindweefsel verwijderd, zodat de huid weer glad en strak wordt. De huidomvang wordt minder en cellulitis verdwijnt.

Lypossage is uitermate geschikt voor de bovenbenen, buik, billen, heupen, rug, bovenarmen, decolleté en gezicht. Het vetweefsel van deze lichaamsdelen reageert goed op Lypossage, met een snel waarneembaar resultaat!

Het veilige alternatief voor liposuctie
Kies voor een intensieve Lypossage-kuur in plaats van een liposuctie of liposculpture. Wel zo veilig en niet ingrijpend. Lypossage voor het gezicht heeft overigens ook een liftende werking.

De kuurbehandeling bestaat uit minimaal 10 behandelingen van 30 minuten met een frequentie van 2 x per week.

Met een gezond eet- en leefpatroon ondersteun je zelf je Lypossage-kuur voor het beste resultaat. Je doet dit door genoeg water drinken, meer bewegen, zoals fietsen, wandelen en andere sportactiviteiten. Je voelt je beter, hebt meer zelfvertrouwen en bent gelukkiger. Behoefte aan meer informatie over Lypossage? Bel 0316-529115 of mail naar info@massagepraktijkpalmaris.nl.

Holistic pulsing: de kracht van zachtheid

Pulsen is een eenvoudige, natuurlijke beweging die toe te passen is. De resultaten kunnen verbluffend zijn. Het is werkelijk de kracht van zachtheid. Pulsen kan gebruikt worden bij alle vormen van onbalans, zowel fysiek als psychisch. Pulsen bewerkstelligt het herstel van de eigen balans en daarmee de eigen kracht. Pulsen gaat op gevoel, de ene keer vraagt het lichaam om een steviger, dan weer om een fijnere puls.

Gun jezelf de voordelen van ontspanningsmassage

Ontspanningsmassages versoepelen en ontspannen spieren en verzachten spanningen in je lichaam en geest. Ze verlagen de bloeddruk, verminderen stress en helpen je beter te slapen. Zou je wel eens willen ervaren hoe een ontspanningsmassage bij Massagepraktijk Palmāris in Zevenaar voelt?

Lekker warm toegedekt met zachte handdoeken lig je op een comfortabele massagebank. Terwijl een ervaren masseur je spieren professioneel onder handen neemt, kun je je eindelijk eens écht ontspannen. Hierdoor maak je contact met je lichaam en ontdek je wat je lichaam werkelijk nodig heeft. Eventueel maakt de masseur gebruik van etherische olie op je huid en ontspannende muziek op de achtergrond.

Ook goed voor je weerstand
Je huid geeft de prikkels op je huid door naar de rest van je lichaam, waardoor massage ook de werking van je klieren, gewrichten, organen en zenuwen kan verbeteren. Dat activeert je immuunsysteem, vergroot je weerstand tegen ziekten en kan pijn verlichten. Bovendien stimuleert massage de bloedsomloop en ondersteunt zo het lymfestelsel waardoor gifstoffen uit het lichaam worden afgevoerd.

Ontspannende en therapeutische hot-stone massage

De hot-stonemassage wordt over het algemeen gegeven met glad gepolijste basaltstenen die in grootte variëren van 2 tot 12 centimeter.

Eerst wordt een aantal stenen op een deel van het lichaam neergelegd, waardoor je een aangename warmte en ontspanning ervaart. Door de stenen op specifieke plaatsen neer te leggen, kan het warmte-effect ook doelgericht toegepast worden, bijvoorbeeld op plekken die extra aandacht nodig hebben.

Ook de diepere spierlagen worden bereikt
Vervolgens wordt een deel van het lichaam met warme etherische olie gemasseerd. Daarna word je met warme stenen gemasseerd, waarbij lange, rustige en cirkelvormige strijkingen (effleurages) worden gebruikt.

Als er op één plek warme stenen liggen en op een andere plek gemasseerd wordt, doen de massage en de stenen hun werk gelijktijdig. Door de combinatie van warmte en beweging worden de diepere lagen van het spierweefsel bereikt, wat de massage effectiever maakt. Tijdens de massage komt het hormoon oxytocine vrij, wat je een vredig en rustig gevoel geeft. Bovendien ontspant dit hormoon de spieren en verlaagt het de bloeddruk.

Veelzijdige Cupping Therapie

Cupping is een zeer oude genezingsmethode waarbij de huid vacuüm getrokken wordt met behulp van glazen of kunststof cups. Het vacuüm trekken geschiedt door de cup aan de binnenkant te verwarmen en dan de glazen kop op de huid te zetten. Het kan ook door met een pompje de lucht uit de kunststof cup te zuigen als deze op de huid is gezet.

Door cupping ontspant het weefsel en wordt het lymfesysteem geactiveerd. Toxines komen vrij en de aderen en bloedvaten worden ook geactiveerd. Het effect van cupping gaat zeker tot 4 cm diep in het weefsel.

Waarbij kan cupping helpen?
Onder andere bij astma, fibromyalgie, huidproblemen, oorsuizen, duizeligheid, rugklachten, spier- en gewrichtsklachten. Vastzittende kou en verkoudheid, opkomende griep, hoofdpijn en migraine, nek- en schouderklachten, spanning en stress in het algemeen, slechte doorbloeding, ischias, buikpijn, menstruele klachten, obstipatie, vermoeidheid, blaasproblemen.

De aard van de aandoening bepaalt hoe intensief de behandeling gegeven wordt. Dit kan variëren van licht tot zwaar en of er wel of niet met de cups over de huid geschoven wordt. Verkleuren van de huid na cupping is normaal, de verkleuring verdwijnt weer na enkele dagen.

Haal met sportmassage het maximale uit je training

Als je serieus met sport bezig bent, train je natuurlijk regelmatig, zorg je dat je gezond eet en slaap en rust je genoeg. Maar om optimaal en blessurevrij te kunnen presteren, hebben je spieren en gewrichten professionele aandacht nodig. Vooral na een zware inspanning of training!

Met een opwekkende sportmassage vóór een wedstrijd of juist een ontspannende massage erna, geef je je spieren de extra verzorging die ze verdienen.

Door middel van een aantal specifieke handgrepen op de huid van de sporter verbetert de sportmasseur de doorbloeding van de spieren. Je spieren ontspannen zich, afvalstoffen worden versneld afgevoerd en ze zullen zich vlugger herstellen. Hiermee voorkom je blessures en laat je – aangevuld met bijvoorbeeld medical taping –bestaande of nieuwe blessures beter genezen.

Laat je energie weer stromen met een stoelmassage

Met een stoelmassage geef je je lichaam en geest de kans te herstellen van opgebouwde stress. Terwijl je heerlijk ontspannen in de speciale massagestoel zit, worden je hoofd, nek, schouders, rug en armen professioneel gemasseerd. De massage stimuleert alle lichamelijke functies zodat je energie weer door kan stromen en opgehoopte spanning op een gezonde manier je lichaam verlaat.

Maar… stoelmassages zijn niet alleen lekker als snelle opkikker na een drukke dag of tijdens een hectische week. Ook ter preventie of behandeling van RSI hebben ze zich als zeer waardevol bewezen.

Stoelmassage ook op kantoor of op locatie
Regelmatig afvoeren van spanning door stoelmassage of massage kan typische kantoorklachten als hoofdpijn, kramp in de nek of schouders, rugklachten, vastzittende spieren en stijve gewrichten helpen voorkomen en verminderen.

Omdat stoelmassage relatief weinig tijd in beslag neemt en de gemasseerde gewoon zijn kleding aanhoudt, kiezen steeds meer bedrijven voor stoelmassage op kantoor. Hierdoor functioneren hun medewerkers prettiger en gemotiveerder.

Stoelmassage is ook zeer geschikt voor massagebehandelingen op beurzen, in het ziekenhuis of bij sportevenementen.

© 2014 Palmaris, inc. All rights reserved.